Barnmat!

Efter serious nightclubbing inatt är det pannkakspremiär här i lägenheten. Genom ett förbiseende tidigare under dan, då jag handlade smör och mjölk hos bocken, finns ingen sylt att tillgå, så pannkakorna avnjuts med socker. Men det går bra det också.

Göteborg visar sig dagen till ära i sin bästa vinterskrud. Tidigare var luften helt vit, dock inte på grund av den välbekanta dimman, utan på grund av snöfall. Lägg till detta en hyfsat kall vind och ni kan själv föreställa er vilken göteborgsväder-experience det var att vandra längs älven. Oslagbart!

Min pannkakstekningsfärdigheter är väl sådär. Jag skulle behöva öva mer. Det kommer väl tillfällen till det, antar jag, om man skaffar sig ett barn eller två. I sinom tid…

4 reaktioner till “Barnmat!”

  1. Ja, ni är välkomna allihop. Ni kan komma den sjätte januari när jag fyller år. Det blir nog vin och snittar som vanligt. Vi kan lägga till pannkakor också.

  2. Synd att jag inte kan komma. Jag kan riktigt känna doften av nygräddade pannkakor. Och se det vackra vintriga Göteborg. Det låter så hemtrevligt. Dina barn kommer att få ett prima liv!

  3. fan, nu missar jag pannkaksfesten bara för det.
    dumma solsemester. (not!, som de skrek i filmen…)

    förlägg din födelsedag längre fram, tex i april, då tror jag att jag har tid att dra till götet.

Kommentarer inaktiverade.