Humor

Oj! Så mycket att göra det fanns och så lite år kvar!

Nu är det bråda tider. Allt skall fixas till och alla bankärenden och bokslut måste göras. Fort! Fort! Det märks, åtminstone när man loggar in på banken. Allt går långsamt. Men jag har ingen bankpanik så det är lugnt. På jobbet är det säkert spännande nu. Jag är inte där. Det är andras tur nu. Jag kan slappa. Och blogga. Och tvätta och diska och städa och köpa sprit till nyår och tusen andra saker. Och plötsligt inser jag att det inte var så slappt att vara ledig.

Men jag kan ju välja bort allt det där om jag vill. Men jag vill inte.

Jag har inte ens en nyårsfest att gå på.

9 reaktioner till “Oj! Så mycket att göra det fanns och så lite år kvar!”

 1. Har du ingen nyårsfest att gå på? Det kan inte vara möjligt. Men hemma i nya soffan kanske är ett mysigt alternativ?

 2. Jo, jag hade tänkt mig det hela ungefär såhär:

  * 21:00 – Lagar något slags middag. Falukorv och makaroner eller motsvarande. Dricker en bärs till.
  * 22:00 – Väl parkerad i soffan med groteska mängder snacks och starkbärs
  * 23:00 – Börjar bli lite lagom småfull och partysugen.
  * 23:55 – Ensam på balkongen med ett paket cigg och ett helrör mousserande vin.
  * 24:00 – Kollar raketer. Dricker champagne. Röker. Försöker förgäves ringa och messa människor.
  * 00:30 – Kräks efter att ha blandat öl och mousserande vin på ett olämpligt sätt.
  * 01:00 – Helikopterfylla. Däckar i sängen med oborstade tänder.

  Visst låter det som ett mysigt alternativ?

 3. Jourhavande granne tänker ju traditionsenligt lämna staden för att klampa runt i lerigt slask.

  Det verkar vara rätt gott om folk i samma belägenhet som jag, så det skall nog bli ordning på verksamheten i alla fall, även om jag bestämmer mig för att inte fira misärnyår här hemma.

 4. Om jag inte minns helt fel gick förslagen ut på att jag skulle hångla med olika människor som jag i princip bestämt mig för att inte hångla med.

  Alltså, jag vet inte…

 5. Din agenda för en alternativ kväll är inte OK. Man MÅSTE borsta tänderna innan man lägger sej!

 6. Grejen med en misärafton är att den skall vara fylld av misär. Att vakna på badrumsgolvet, badandes i sina egna spyor med oborstade tänder och brallorna på halv stång måste vara den ultimata misäravslutningen på en misärnyår.

  Nu kommer detta antagligen inte att inträffa eftersom jag istället håller på och lagar en västafrikansk gryta som skall serveras på festen jag är bjuden till. Eller festen jag fick komma på. Jag vet inte så noga.

  Det skall bli jävligt spännande att se hur grytan blir. Jag har aldrig haft i jordnötsmör i en gryta förut, i synnerhet inte en hel burk. Nåja. Friskt vågat!

  Gött nytt mos på er, alla bloggvänner!

 7. Låter gott, men inte nyttigt. Perfekt festmat alltså.
  Tillönskar dej ett uppvaknande 2006 i en bäddad säng med borstade tänder.

Kommentarer inaktiverade.