Hej lättja!

Nej! Ingen riktig arbetslust idag heller. Men jag är bra nyfiken nu, på vidden av katastrofen. Det kanske inte är katastrof alls. Flera gånger har jag fått hindra mig själv från att ringa och kolla läget. Jag har ju jullov för fan!

Jag kan tänka mig att det var såhär miss kermit kände sig när hon försökte avhålla sig från att skapa en egen blogg förra hösten. Plötsligt hade fingrarna bara sprungit iväg och hon stod inför fullbordat faktum. Mina fingrar försöker också springa iväg. Det gäller att hindra dem. Kanske limma ihop dem med superlim.

Nä, men jag skall ta mig något att äta och sen skall jag ta tag i den ångest som heter Vinden. Det är fullt däruppe. Alldeles för fullt. Och rörigt. Mest rörigt faktiskt. Jag måste sortera lite och sätta upp några hyllor och kanske slänga lite.

När ä kommer hem skall jag låna hennes digitalkamera och fota några möbler som nog skall säljas på blocket. Fåtöljerna behåller jag nog, tror jag. Trots allt.

2 reaktioner till “Hej lättja!”

  1. Nej, det blir nog efter helgen. Det kommer att finnas vissa möbler till försäljning, men vänta dig inget uppseendeväckande.

Kommentarer inaktiverade.