Humor

Älska eller hata?

Jag har problem. Nu är väl det knappast något nytt, men ändå. Idag kom jag plötsligt att tänka på det. Jag kan inte bestämma mig för vad jag egentligen tycker om mitt jobb. Är det roligt eller tråkigt? Bra eller dåligt? Det går inte att svara på. Eller, det går, men svaret blir olika hela tiden. Jag kan helt enkelt inte bestämma mig.

Det vore mycket lättare att bestämma sig för om man skall fortsätta med det här eller inte om man kunde få en konsekvent känsla i kroppen, men det går verkligen inte. Sabla dilemma! Eller kanske dagens ilandsproblem. Inte ens det kan jag bestämma mig för.

3 reaktioner till “Älska eller hata?”

  1. Nej, nej. Bestäm dig för att det är roligt. Annars kommer du inte ha råd att bo kvar. Och hur skulle jag klara mig med en ny typ bakom väggen. Går icke!

  2. Inte ha råd att bo kvar? Hur dyrt tror du att det är egentligen?

    Det är ju billigare än min förra hyreslägenhet i alla fall.

Kommentarer inaktiverade.