Humor

Frost!

Vinter håller i sig. Så många år har vi varit utan vinterväder nu att jag blir förvånad varje morgon. Imorse stod jag där vid bilen som ett fån, utan handskar och med frost såväl in- som utvändigt på vindrutan. Frosten på insidan gjorde mig något förvånad då jag inbillat mig att detta var något som hörde ungdomen till. I vilket fall som helst så stod jag nu där utan handskar. Det är ju inte direkt första vinterdagen i år så jag borde väl ha vant och anpassat mig, men det är som om hjärnan vägrar acceptera situationen.

Jag antar att den dag man verkligen vant sig vid det här så är det dags för det gamla hederliga regnet igen. Vi får väl se vad som håller ut längst, vanan eller vintern.

2 reaktioner till “Frost!”

  1. vanan.
    jag är också förvånad – och då är jag inte ens uppvuxen i den här vinterregniga delen av landet.

Kommentarer inaktiverade.