Humor

Shopping spree

Det märks verkligen att folk inte haft några pengar sen före jul. Jag har visserligen också varit på stan och shoppat men det får ju finnas vissa gränser. En sån här dag är får man vara bra desperat om man faktiskt skall köpa något.

Frågan är om det finns några reavaror av intresse kvar på måndag, när hyenorna slutat slåss.

7 reaktioner till “Shopping spree”

 1. I år har rean gått mig helt förbi. Det jag handlat har varit till ordinarie pris. Nej, förresten ett rutigt påslakan blev det faktiskt, bara för att det var billigt (och fint).
  Skillnad var det när barnen var små. Då var januari den stora shoppingmånaden för vinterkläder m.m. Jag förstår att barnfamiljerna är ute och jagar extrapriser.

 2. Som jag förstår det är de flesta barnfamiljer från vettet. Frågan är hur det kommer sig. Är det ett latent, medfött beteende hos vissa som utlöses av barnens ankomst eller är det något inlärt?

  Jag har några referensbekanta med barn som inte har drabbats än. Det skall bli spännande att se vad som händer på lite sikt.

 3. shoppa? rea?
  nej, själv spar jag pengarna till en soffa.

  (och när jag sparat klart kommer jag förmodligen tycka, precis som nu, att soffan kan vänta och pengarna kan spenderas på ett roligare sätt. men det är en annan femma.)

 4. Skinnsoffa och rejäl plasma-TV brukar de dock kosta på sig. Det, en rejäl bil och dyr lägenhet.

  Jag tror att det är något fel på folk…

Kommentarer inaktiverade.