Humor

VM i haschrökning eller bistert

Jag är lite kluven nu till vad jag egentligen skall blogga om. Var på väg att skriva något om vädret men hur fantasilöst vore inte det på en skala? Kanske bättre att ta upp idén till VM i haschrökning. Men jag tror att inte heller det vore lyckat. Förvisso var det ett fantastiskt koncept när det presenterades på Solrosen, men idén kanske klarar sig bäst så; som ett roligt minne.

Idag har jag köpt tryckknappar och en papperssax. Bägge var sedan länge försummade inköp som det nu äntligen fanns utrymme för.

5 reaktioner till “VM i haschrökning eller bistert”

  1. SM i haschrökning var det förresten tal om. Inte VM. Det går i Amsterdam och kallas Cannabis Cup.

  2. Påökt? Nej, verkligen inte. Sist jag fick påökt blev det väl en hel hundralapp. Jag hade dock just förhandlat mig till en högre lön.

    Det börjar bli dags för lönerevision igen. Undrar om det ens är värt varmluften att boka ett lönesamtal. Nåja, det görs ju på arbetstid, så vafan?

  3. Lycka till då, med lönesamtalet. Boka en morgontid, ta fram ditt bästa självförtroende och humör och vässade argument. Gör för all del inga jämförelser med andra utan diskutera din egen utveckling, ambition och prestation.
    Se där en gratiskonsultation!

Kommentarer inaktiverade.