Humor

Vart tog helgen vägen?

Ständigt detta återkommande tema på söndag eftermiddag. Jag kan inte förstå vad som hände.

Skall tiden verkligen gå såhär fort när man inte jobbar?

Det är klart att om jag nu satte mig och räknade upp allt som blivit uträttat kanske jag skulle förstå. Bäst att låta bli så att jag kan fortsätta leva i villfarelsen att någon helt enkelt käkar upp helgen till lunch. Det är nämligen någon gång mitt på dagen som den försvinner. Man går upp i tid, äter frukost och kanske plockar lite hemma. Sen, medan det fortfarande är rätt mycket tid kvar lämnar man lägenheten och när man kommer hem igen är det roliga slut.

I don’t fatt it!

Om man skulle ta sig för något kanske, istället för att sitta här och sprida mentalt skräp…

3 reaktioner till “Vart tog helgen vägen?”

 1. Jadu, det är så här vi har det, vi stackars människor.
  Och rätt vad det är så är det roliga slut, som sagt.

 2. Pa Tonga far man inte gora nanting pa sondagar. Sa vi gick till kyrkan, bara for att se kronprinsen. Han satt och sov. Spannande!

  Annars akte vi pa rundtur runt huvudon. Nu ska vi aka till en annan o – i.e. ”det har ar en annan o”.

  Om en manad ses vi. Var beredd! (Jag har kopt en grym present till dig!)

 3. Jaja! Vissa får ju åka runt jorden istället för att sitta på ett kontor och lida.

  Jag är beredd. Vi kommer att låsa in alla mongon lagom tills ni kommer så att inte mongomagneten orsakar störningar.

Kommentarer inaktiverade.