Humor

Inga tider är som väntans tider. Yeah! Right!

Jag sitter och väntar på att en webbserver skall klämma ur sig ett ett tomt svar på en felaktigt formulerad fråga. Tyvärr tar det jävligt lång tid eftersom den måste leta väldigt länge för att till slut inte ha hittat något. Typiskt dumt. Vad dummar är: Det går inte att avbryta processen. Det hjälper inte ens att fimpa browsern och börja om. Dum och dålig programvara, tycker jag.

Konsulten vi har verkar inte hålla med. Han verkar tycka att den här programvaran är som annan programvara; varken bättre eller sämre. Det är nästan så jag tror att han inte har varit med förr, men det vet jag att han har. De kanske är jag som inte har varit med förr. Men det stämmer ju inte heller. Underligt hur åsikter kan variera så.

Nej, nu bytte jag webbserver istället. På återseende!

2 reaktioner till “Inga tider är som väntans tider. Yeah! Right!”

  1. Den situation du beskriver är nog det mest stressande som finns. Se upp med blodtrycket.

  2. Jag har väntat förr. Du skulle sagt till för två år sedan, innan cirkusen drog igång. Då möjligen hade saker kunna gå annorlunda.

    Nu är jag bara luttrad. Det och tidvis lite sliten. Men nu är det alltså på väg upp igen så du behöver inte bli orolig. Åtminstone inte så mycket. 😉

Kommentarer inaktiverade.