Makrill i tomatsås: Bitar av fisk i tomatsås som du plockar ur en plåtburk och lägger på smörgåsen

Jag har i afton den stora äran att presentera Makrill i tomatsås: Bitar av fisk i tomatsås som du plockar ur en plåtburk och lägger på smörgåsen. Detta är en gammal grekisk uppfinning som vi nu dammar av och presenterar på nytt. Fisken i tomatsåsen är av typen makrill och tomatsåsen runt fisken i tomatsåsen av typen tomatsås. Tillsammans bildar de en geggig enhet bestående av ungefär 80% makrill och 20% i tomatsås. Makrillen ligger alltså i och tomatsåsen runt. För att skydda tomatsåsen från yttre åverkan tills det är dags att lägga den på din smörgås appliceras vid tillverkningen ett lager av 100% plåt på utsidan. När det är dags kan plåten med ett enkelt handgrepp skalas av och makrillen i tomatsåsen friläggs för användning.

Makrill i tomatsås finns redan nu ute på marknaden i ett flertal butiker. I butikerna där du kan köpa makrill i tomatsås kan du också köpa chips, ost och porrtidningar.

Mycket nöje önskar vi på Makrill i tomatsås AB!

7 reaktioner till “Makrill i tomatsås: Bitar av fisk i tomatsås som du plockar ur en plåtburk och lägger på smörgåsen”

  1. Jag tycker det låter gott…riktigt G O T T !

    Ännu godare blir Makrill i tomatsås om man pluttar dit färsk basilika oxå.

    Då blir det om möjligt ännu godare…riktigt T O P P E N G O T T ! ! !

  2. Med fördel serverat på knäckebröd eller på Lingongrova!

    Vad är det egentligen; Lingongrova?

    En basanäve med lingon?

    En stor grov karl med lingonröda läppar?

  3. Lingongrova… Ja, men det måste väl vara som något slags grövre lingonkvist. En lingonstock kanske.

  4. Så sade Marcus också. Vi förlåter honom dock för detta eftersom han är skåning.

    Makrill är fisk.

Kommentarer inaktiverade.