Jobba naken is the shit!

En av åtta män och en av fjorton kvinnor som jobbar hemma gör det nakna. Detta avslöjande gjorde sitt bästa för att slå ned som en bomb på arbetsplatsen men mötte genast hårt motstånd från båda läger. Nakenförespråkarna hävdade att siffrorna är grovt underdrivna medan en av nakenmotståndarna med bestämdhet hävdade att om hon först skulle klä på sig om hon råkade vara naken hemma och fick ett infall att jobba lite.

Själv jobbade jag hemma igår. Man märker ganska fort hur det ligger till. Vem bryr sig om att först dursa och klä på sig om man ändå bara skall sitta hemma vid sin dator. Det fick bli senare när det började bli kallt om tårna.

Imorgon diskuterar vi sov-vanor. För eller emot pyamas!

5 reaktioner till “Jobba naken is the shit!”

 1. Man får välja själv, men det är förstås bättre att inte vara folkpartist.

 2. Aha! Du hittade själv! 🙂

  Kalsongdata is the shit! Underrätta Trazan!

 3. Var slutar en kropp?

  Att endast vara utan kläder behöver ju inte betyda att jag är naken. Att vara naken är både en subjektiv upplevelse och en objektiv företeelse.

  Min upplevelse av att vara naken beror på vad jag anser vara min kropps gränser. I stort skulle jag kunna hävda att allt som är tryggt och familjärt är min hud; mitt hem är min hud. Min hud är gränsen för min kropp. Är jag då hemma utan kläder på min köttsliga kropp är jag kanske ändå inte så naken ändå.

  Men var går då gränsen för det jag upplever som tryggt och familjärt?

  Att vara naken(alltså utan kläder på min köttsliga kropp)på arbetsplatsen (om denna då inte är i hemmet)går helt bort vad gäller trygghet och fmiljärt(Rätta mig om jag har fel!). Där är det ju andra regler som vi spelar efter.

  Att vara naken i trapphuset är ett gränsområde. Det går ju rätt bra att ge sig ut i nattlinnet för att slänga sopor(eller som jag själv gör springer över gården i morgonrock till duschen…Gud hjälpe mig!)utan att känna att man inte ändå har lite rätt till att utöka sin hud(kropp)till trapphuset eller gården.

  Vad jag ville säga är att allt inte alltid är som det verkar…att naken inte alltid är naken utan bara utan kläder.

Kommentarer inaktiverade.