Humor

Petmoj nästan omöjlig att uppbringa

En petmoj befanns på måndagkvällen vara nästan omöjlig att uppbringa. Det var Syrrans granne som efter tvättidens slut ställdes inför problemet att öppna en strömlös tvättmaskin och då blev i akut behov av en petmoj.

– Jag testade alla möjliga varianter men vad jag än tog till så var springan för smal, säger en företrädare för Syrrans granne.

Kritiker hävdar att Syrrans granne bara är lat och att ett lager av utmärkta petmojar förvaras i dennes vindsförråd, någon som bestämt tillbakavisas.

– De som säger sådär har uppenbarligen ingen större kunskap om eller erfarenhet av att använda petmojar, avslutar samme företrädare.

Historien fick ett lyckligt slut i och med att ett gem till slut kunde uppbådas. Det var länge osäkert om det skulle lyckas men till slut segrade människan över materien och allt kunde äntligen återgå till det normala i den lilla bostadsrättsföreningen uppe på berget.