Humor

Det blev en gubbe!

Det blev en gubbe igen. Det kanske inte är så konstigt egentligen att den som har för vana att sälja lagom begagnade automatväxlade kombibilar av märket Volvo ofta får gubbar som köpare. Det är väl något som gubbar gärna köper. Det är jag och gubbarna. Men nu får det vara bra! Det är roligt med bra bil, men inte sååå roligt. Det är för lite rol för pengarna. Jag förväntar mig mycket mer än såhär. Den har varit till glädje och den har varit till förbannelse. Aldrig direkt till sorg. Men nu är det slut.

Det regnar som fan ute så jag verkar slippa springa. Det var dumt! Jag hade behövt springa. Det hade varit lämpligt idag. Jag har varit så slapp! En hel vecka har jag slappat. Inte var det mycket bättre veckan innan. Lite bara. Jävla alpresa! Den förstörde allt! Men det var jävligt roligt där i Alperna så jag får nog ta tillbaka det där med jävla alpresa.

Bot och bättring skall jag göra. Imorgon. Det och i helgen. I helgen är det Climb-in och traditionsenligt kommer det att regna. Det är nästan helt säkert.

3 reaktioner till “Det blev en gubbe!”

  1. Förresten så är rol ett helt fantastiskt användbart ord. Det borde absolut införas i svenska språket. Visste du att man kan skicka in förslag till svenska akademien på förslag till nya ord? Om dom gillar dom så tas dom in i ordlistan! En tioårig tjej skickade in ett (som jag nu tyvärr glömt vilket det var) och fick med det! Fan att jag har glömt det.

Kommentarer inaktiverade.