Att mista det ena är att vinna det andra

Universum fyller blixtsnabbt alla tomrum som uppstår med något nytt. Man kanske inte förstår med en gång, men efter en stund kommer insikten smygande. Det tog inte mer än ett dygn från att jag fått iväg bilen tills jag istället hade något annat i mitt liv som tog plats istället. Förvisso inget materiellt ting utan mer en känsla men det är ju trots allt känslor som tillvaron är fylld av även om vi ibland använder oss av materiella ting som katalysatorer. Det är märkligt hur man så snabbt kan finna en helt ny situation naturlig efter så lång tid. Det är som om det bara väntade på att hända.

Nu vet jag inte om jag vågar köpa ny bil. Då kanske hon går sin väg. Men så kan det väl ändå inte vara?

9 reaktioner till “Att mista det ena är att vinna det andra”

  1. Jag är också stolt innehavare av ett orange månadskort. Nåja, kanske inte så extremt stolt, men innehavare är jag i alla fall.

  2. Tänk att det blev en lycklig kollektivtrafikåkare av dig också 🙂

    …när får man heja på den nya känslan? 😉

  3. Aha, det är bil man ska sälja för att träffa nån. Måste köpa bil så jag kan sälja den. Om det nu inte blir nåt med min senaste känsla. Ps: Borås; Jag har hejat på känslan. Pilutta.

  4. Nähä!! FUSK! Ahhhh, jag vet när! Jag har sett dig där också. Men du såg inte mig. Hehe.

  5. Ja här har vi roligt minsann! 😀

    …ozzy…nästa gång (när?) lovar jag att hälsa!

Kommentarer inaktiverade.