Finsk skit

Jag visste ju redan att jag inte var helt nöjd med min finska telefon men jag förstod inte hur illa det var ställt förrän idag.

Jag skulle kopiera mina kontakter till den nya telefonen. Det är ju bara att gå in i telefonboken och välja att kopiera kontakterna via IR. Jag ägnade en bra stund åt att försöka hitta den där kopieringsfunktionen. Efter fem minuters pillande var det bara att konstatera att den inte finns. Den går i alla fall inte att hitta.

Jag fick sätta mig och kopiera kontakterna en åt gången. Jättekul! Tur att jag köpt en svensk telefon nu och inte ännu en finsk, så jag slipper göra detta igen. Den svenska mobiltelefontillverkaren har visserligen lierat sig med Satan, men det är OK. Jag har inget otalt med Satan. Jag har däremot något otalt med Nokia.


3 reaktioner till “Finsk skit”

  1. Nej, finskt är faktiskt inte bäst. Många tror det men så är det inte. Inte för mig.

    Kopieringsfunktionen finns inte alls, åtminstone inte där man hittar den och det är det som är det centrala för funktioner. Användbarheten för den finska tillverkarens produkter har blivit sämre med åren medan den svenska tillverkaren har skärpt sig.

    Ibland undrar jag om jag tänker lite som en ingenjör.

  2. synka mobilen med din dator så kan du lätt tanka över all info, inklusive bilder.

    IR tillhör den gamla världen

Kommentarer inaktiverade.