Humor

Vänner i den gamla världen

Jag har vänner i den gamla världen. Ni vet sådana där människor som man inte kan vara säker på att få tag i genom att slänga iväg ett mejl eller mess. Har man tur är mobiltelefonen laddad, påslagen och med i fickan, men det är egentligen inget att lita på.

Visst har de såväl mobiltelefon som dator och bredband men det är som om de helt låtit bli att upptäcka kommunikationsmöjligheterna. Eller så vill de helt enkelt inte kommunicera. Det är troligen problemets kärna. De fattar inte grejen, helt enkelt för att de lever i den gamla världen.

Det kan ju vara svårt nog att hålla kontakt med människor online. Hur i allsin dar skall man kunna hålla kontakten med människor som bara finns offline?


En kommentar till “Vänner i den gamla världen”

  1. Vänner från den gamla världen vill kunna sticka in ett finger i örat på den de kommunicerar med. Så är det och så har det alltid varit…eller i alla fall vill jag det men jag är kanske inte en vän från gamla världen.

    Mer tid och möjlighet att sticka ett finger i örat är min paroll!

Kommentarer inaktiverade.