Syrrans granne allvarlig – studentskor i chock

Chockade studentskor efter syrrans grannes plötsliga anfall av allvar

Syrrans granne chockade i eftermiddags sin omgivning genom att vara allvarlig på riktigt. Det var efter en ovanligt slapp helg som incidenten inträffade. Möjligen kan händelsen ha underlättats av ett längre arbetspass strax före anfallet.

– Jag vet inte riktigt vad som hände, säger syrrans granne i en kommentar.

– Jag skulle bara blogga lite och plötsligt hade jag skrivit en lång och mycket allvarlig text om företags-xenofobi.

Syrrans granne är normalt en blogg för humor och blandat trams. Ingen vet vad det allvarliga inlägget får för konsekvenser. Vissa ser det som tecken på stundande förändring, medan andra bara betraktar det som en tillfällig nyck.

– Jag förväntar mig att detta går över snarast så att jag kan fortsätta blogga om ingenting, avslutar syrrans granne.