Syrrans granne blir professionell bloggare

Insättning från Google Adsense

Idag fick jag min första insättning om 5,86 kr från mina annonsörer och inledde därmed min karriär som professionell bloggare. En modest början kan tyckas, men jag räknar kallt med att det släpper alldeles strax och att kulorna börjar rasa in.

Jag vill rikta ett stort tack till er, mina trogna läsare (alla två) som gjort detta möjligt. Vilken dag som helst nu säger jag upp mig från jobbet. Keep on reading!

6 reaktioner till “Syrrans granne blir professionell bloggare”

  1. Det kan ha varit jag…! (Man vet aldrig vad jag gör – hela jag är som ett överraskningsmoment, för att citera Natalie)

  2. Intressant betraktelse. Undrar vad hela jag är. Ett nervsammanbrott? En tunna ister? En säck med lök?

  3. Det där är troligen din kontrollkod. Alltså det belopp du måste mata in i Google AdSense-systemet för att ditt konto ska kunna gå in i skarpladdat läge. Google gör så för att kolla att hela den elektroniska överföringskedjan faktiskt fungerar.

    Lycka till nu. Fick min första utbetalning i våras och nu november blev det 2400:- trots allt lägre dollarkurs.

Kommentarer inaktiverade.