Att använda sina kunder som bank

Att storföretag som Volvo använder sina leverantörer som bank var ju känt sedan innan. Jag tycker i och för sig att det går över gränsen men de är ju ändå leverantörer så de får ändå acceptera att svettas lite.

Vad jag inte kan förstå är varför Skistar gör samma sak. Mot sina kunder. Jag hade tänkt att jag skulle boka utrustning inför min resa till Hemsedal. Jag hade tänkt det men jag kommer inte att göra det. Skistar vill ha betalt direkt, för att jag är vänlig nog och talar om för dem när jag kommer upp, vad jag kommer att vilja hyra, vilka relevanta kroppsmått jag har och vilken åknivå jag ligger på. Allt detta för att underlätta för skiduthyrningen som jag tänkte vara kund hos. Och nu vill de ha betalt för denna information. I förväg.

Skistar kan dra åt helvete med sin bokning!