Ihållande oordning över sydvästra Masthugget

Svårfångad röraEn ihållande oordning härskar sedan sommaren här i lägenheten. Då någon gång inleddes ett målningsprojekt i hallen och det är precis som om lägenheten ännu inte hämtat sig efter detta. Målningsjobbet är förstås inte heller klart så det kanske inte är något att förvånas över.

Det jag inte kan förstå är hur det kan vara så svårt eller till och med omöjligt att dokumentera röran. Inte bara är den efterhängsen och kvardröjande som en klibbig bit tejp, den vill dessutom inte vara med på bild. Hur skall ni då kunna förstå under vilka förutsättningar jag tvingas framleva mitt liv? Det går ju inte. För er blir ju detta bara en grundlös klagosång

Jag beklagar. Jag vill verkligen be om ursäkt för att jag sitter här och är gnällig utan att kunna lägga fram bevis för att det verkligen är befogat, men jag lovar er att om ni bara kom hit och såg med egna ögon så skulle ni förstå.

3 reaktioner till “Ihållande oordning över sydvästra Masthugget”

  1. Jag har ett förslag på lösning 😉 STÄDA NÅGON GÅNG! Ta på dig tofflorna så du kommer ”in the moode”.

  2. Tofflorna ja. Det var en idé. Kanske en idé att förverkliga nu genast.

    Jag gör’t!

  3. Det är som om jag skulle ha flyttat in hos dig… och på tal om mig, när ska du blogga om din fantastiska väggbonad? 🙂

Kommentarer inaktiverade.