Skurtofflor på!

Skurtofflor

Efter mitt senaste inlägg var väl inte annat att vänta. En uppfordrande kommentar fick slutligen kolossen i rörelse. Det var dags att ta fram skurtofflorna.

Vad är då skurtofflor för något, undrar ni säkert. (Naturligtvis undrar ni inte alls eftersom ni alla känner mig väl men om vi låtsas att jag har en bredare läsekrets… Ja, ni fattar.) Jo, det är ett par tofflor som ser ut som en golvmopp på undersidan. Man använder dem uteslutande när man skurar golvet. Fördelen är att man obehindrat kan röra sig i lägenheten, även där det är blött, utan att bli blöt om fötterna och utan att skita ned där man just skurat. Så mycket nytta har jag nog aldrig fått för tio spänn.

Nu sitter jag här i doften av nysåpat trä och kan inte riktigt förstå varför jag väntat så länge. Det var ju inte ens jobbigt.

Jag måste köpa mer såpa. Gul skall tydligen vara bäst. Det står på paketet.

6 reaktioner till “Skurtofflor på!”

 1. Hahaha! Mycket komiska tofflor dessutom. För tio spänn. Var köpte du dem? Ozzy vill ha. Fast Ozzy skurar å andra sidan aldrig.

 2. Skurtofflorna köptes på Lagerhouse men de verkar inte finnas där längre. Det kanske är en sån där underlig engångsföreteelse. Ett one hit wonder.

  Om efterfrågan är stor kan jag ta hem ett parti för vidare försäljning.

 3. På tal om piffiga grejer igen och mig och så – nä du kommer hit måste du ha med en födelsedagspresent, eftersom du glömde bort min födelsedag – och det ska vara ett par riktigt snygga diskhandskar i tämligen stor modell, man får ju inte glömma bort att vissa av oss har världens största händer…!

  Över och ut.

 4. Shit vilka fina! Jag känner inte alls dig, så du har nog lite större läskrets än vad du tror! Jag har dessutom nyss upptäckt detta faktum (att jag inte kände dig alltså). Jag levde i villfarelsen att ”Syrrans granne” var någon sån där lisebergare eller nåt, ända tills jag fick för mig att klicka på länken till syrrans grannes blogg. Döm om min förvåning liksom! Men döm om den då!

  Tack för alla bloggkommentarer, Syrrans granne.

 5. Jag dömer om den! Stor måste den ha varit. Förvåningen alltså. Du blir säker ännu mer förvånad när jag berättar att vi varit på samma teaterföreställning. Såvida det inte var någon annan Rim på listan, men hur många kan det finnas liksom?

  Att skurtofflor skulle vara en sådan bloggsuccé hade jag aldrig anat. Det skall jag lägga på minnet.

Kommentarer inaktiverade.