Exit fullkorn

FullkornspastaJag har verkligen försökt. Inte för att jag kände något direkt behov, men till slut blev det ju oundvikligt med fullkornspasta. Jag fattar inte grejen, men det brukar jag inte göra när sådana här matreligioner dyker upp.

Den är brun och smakar papp. Att den är brun struntar jag i, men det här med att den smakar papp. Varför finns produkten kvar? Gillar människor att äta papp? Varför inte äta papp på riktigt i så fall? Jag tänker inte ställa upp på det här längre! Jag vill äta mat som smakar gott! Ni andra kan sitta där och uppnå evigt liv, eller vad det nu är ni hoppas uppnå genom att tugga i er skräpet men jag vägrar! I fortsättningen väljer jag fiberfritt. Jag får säkert cancer och dör i förtid av det men jag slipper åtminstone äta papp.

11 reaktioner till “Exit fullkorn”

 1. Spaghettinin smakar inte papper.God. Eller ok. Om man vill vara hälsosam. Men då ska man å andra sidan ejenklien inte äta pasta alls.

 2. Du verkar inte veta riktigt hur papp smakar, tycker jag. Detta förvånar mig eftersom du vet en hel del andra saker här i livet.

  Om man ejänklien skall äta pasta eller ej beror på vilken religion man tillhör. Enligt min religion skulle man äta en massa kexchoklad som dessert efter frukost idag t ex. Det mår man bara bra av!

 3. Vad säger svenskafröken om det här:
  ”Eftersom jag tycker att skriva kan jag ju lika gärna försöka försörja mig på det.”?

 4. Nu har du ju fel igen – det är ju grön paprika man får cancer av. Och hängbröst.

 5. Men alltså, du får ju ha nåt PÅ pastan, typ salt, olivolja, tomatsås, pesto eller så…*sucka*

 6. Det är klart att jag har någonting på pastan men det förändrar ju inget i sak.

  Den smakar fortfarande papp och är oätlig på alla tänkbara sätt.

Kommentarer inaktiverade.