Finskt kontor

Vi har bastu på jobbet. Efter att igår ha arbetat i en miljö som mest av allt påminner om polartrakter har temperaturen här på kontoret idag hissats upp till rena bastunivån. Receptionen vet dock råd och har upprättat en felrapport, så om vi alla har riktig tur kommer vi imorgon till ett kontor som håller en temperatur nära absouta nollpunkten.

Jag förstår inte det här. Vi har levt i dessa trakter med hus, värme och ventilation i ganska många år, men ändå verkar det som om mänskligheten fortfarande är helt ställd inför uppgiften att hålla en någorlunda konstant inomhustemperatur. Vad är grejen egentligen?

En av cheferna tycker att jag skall vara tacksam istället för att klaga eftersom företaget bevisligen lägger en massa pengar på värmen. Själv funderar jag på att gå ut och sätta mig i bilen och jobba. Vore det inte så regnigt kunde jag kanske suttit på parkeringen.


3 reaktioner till “Finskt kontor”

  1. Skit ner dig. Du borde vara glad att de satsar på värmen istället för hur de gör i min frösna kåk. På jobbet har jag skruvat upp mitt element till 24 grader *mysa*.

Kommentarer inaktiverade.