Varför är alla bantarportioner så små?

Det är någonting konstigt med livsmedelstabeller för viktminskningsprogram. Det må vara Viktklubben, Viktväktarna eller något annat men det är genomgående så att alla portioner av allting är väldigt små.

Om jag t ex tar en normalstor lök i affären är inte detta en lök enligt kaloritabellen utan en och en halv. Om jag tar en skiva bröd samma sak. Eller om jag tar en portion yoghurt; då är det nästan dubbelt så mycket som Viktklubben anger.

Är det så att viktklubbens medarbetare uteslutande består av anorektiska kvinnor som äter som fåglar och aldrig sett en normal portion mat i hela sitt liv? Är det verkligen rätt grupp människor att jobba med ett viktminskningsprogram?

Är det inte dags att ta in lite rejäla människor snart? Borde man inte anställa fetton, dvs människor som vet något om hur det är att äta?


2 reaktioner till “Varför är alla bantarportioner så små?”

  1. Det är inte för anorektiker.. Jag är definitivt inte anorektiker utan skulle behöva gå ner nåt kilo, men Nej jag fick inte gå med i Viktväktarna för att jag vägde för att jag inte vägde tillräckligt mycket..

Kommentarer inaktiverade.