Humor

Apple iPhone – Snygg telefon med gammal teknik

iPhone - Snygg design men gammal teknik

Nu har Apple presenterat telefonen som det gått rykten om så länge. Visst ser den snygg ut, men vad är egentligen grejen?

Jag vet att teknik inte är det som i slutändan avgör om en produkt säljer eller inte, men jag undrar ändå varför Apple väljer att lansera en 2G-telefon med kamera på bara 2 megapixel. Jag tycker det känns gammalt. Å andra sidan lär det ta en stund innan vi verkligen får se några telefoner och tills dess kan mycket ha hänt med produkten

Religiösa Apple-fanatiker kommer förstås att stå i kö när den lanseras men den avgörande frågar är förstås om iPhone funkar bättre som telefon, SMS-terminal och mediaspelare än konkurrenterna. Om den sedan saknar en och annan funktion eller till och med ligger ett par teknikgenerationer efter kan visa sig vara av mindre betydelse.

Frågan är också vad produkten skall heta. Namnet iPhone verkar det finnas minst fyra företag som slåss om.