6 reaktioner till “Kokfläsk?”

 1. Stekfläsk betyder att fläsket lämpar sig för stekning i skivor. Ofta är det skivat redan i förpackningen.
  Kokfläsk finns, till exempel fläsklägg. Gott, med rotmos till.

  Salsasås är verkligen töntigt.

 2. min fråga är var du är idag? inte en blogg. jag gillar inte det. det kan ju vara så att du kanske bara skulle gå och handla, kanske blev kidnappad, av någon som visade sig vara din gamla klasskompis mamma. nu har hon dig i en källare. kanske matar dig med strömming, eller kanske stekfläsk, i skivor så klart. du kanske fryser också. sånna gånger skulle man ha et par raggsockor. av riktigt ull. fast det förstås, det kanske inte alls är så att du har blivit kidnappad. jag hoppas inte det.

 3. Att stekfläsk är lämpat för stekning förstår jag. Finns det något annat sätt att tillaga fläsk?

  Och vad är det för fläsk som inte går att skiva? Jag framhärdar i mina undringar.

 4. skönt at du är tillbaka. jag har funderat på det här med fläsklägg. det kanske är motsvarigeten till stekfläsk? fast jag vet inte vad det är. tyvärr.

 5. Fläsklägg? Det måste väl vara fläsk man lägger på något sätt. Man kanske lägger det i kylen eller så lägger man in det, s.k. inläggningsfläsk.

  Fläskleg är talspråk för det pass alla djur inom EU måste ha och används när man specifikt talar om grisar.

Kommentarer inaktiverade.