Boxer-Robert häktad

Boxer-RobertEfter Viasats utspel, där man anklagar Boxer för att bryta mot lagen har polisen på eget initiativ inlett en förundersökning och sent ikväll begärdes Boxer-Robert häktad.

Polisen är mycket förtegen om detaljerna kring utredningen men säger att gripandet gick lugnt till.

– Jag kan säga så mycket som att det handlar om ganska grova brott. Eftersom det finns risk för att bevis förstörs i väntan på åtal begärde vi honom häktad, säger Lars Nicklasson vid polisen i Stockholm.

Viasats anklagelser mot Boxer gäller missbruk av monopolställning. Varken polis eller åklagare vill ikväll kommentera om dessa anklagelser har något med polisens förundersökning och häktningen av Boxer-Robert att göra.

3 reaktioner till “Boxer-Robert häktad”

  1. Om det kommer bli aktuellt med en avrättning så deltar jag gärna. Jag har finfina ingridienser för att plåga honom till döds!

  2. Haha, min mamma avgudar Robert, måste nog visa henne den här artikeln.

    Jag får varna dig över att jag tror på allt du skriver.

  3. Din mamma kanske är en sån där som blir kär i grova brottslingar. Jag kan upplysa om att Robert är ogift så det skall nog ordna sig för din mamma när han väl sitter bakom galler.

Kommentarer inaktiverade.