Blogga naken?

Jag undrar hur många det är som sitter och bloggar nakna. Har man jobbat med mjukvaruutveckling vet man ju att koden aldrig blir så bra som när man nakenprogrammerar.

Så fort alla cheferna på kontoret åker iväg på konferens river alla av sig paltorna, loggar in som knulldrutt och sätter igång. Så mycket som blir gjort då blir aldrig gjort annars.

Jag vet inte om samma sak gäller bloggar. De flesta bloggara har nog ingen chef som plötsligt kan komma och kika över axeln. Frågan är om det är nakenheten i sig, eller frånvaron av chefer som gör mest för produktiviteten.

För att bringa klarhet i detta fråga inleds imorgon en ny serie om nakenbloggande här på syrrans granne. Jag kommer att vara naken när jag tänker ut nya uppslag, naken när läser andras verk och framför allt naken när jag skriver.

Kvaliteten och produktiviteten kommer att mätas och sedan jämföras med en kontrollperiod som är tänkt att äga rum efter att nakenbloggandet avslutats.

Hur det blir med fotodokumentation är en annan fråga. Jag är lite tveksam till att publicera bilder från försöket.


En kommentar till “Blogga naken?”

Kommentarer inaktiverade.