Syrrans granne Stockholm, del 13: Sportlov

Sportlovet har slagit till. Huvudstaden är tömd på folk. Det finns gott om plats på tunnelbanetåg och bussar, och man slipper trängas på ICA.

Idag har avfolkningen även drabbat tidningsredaktionerna. Eftersom ingen är på plats finns det ingen som kan ställa till med något, varken jävelskap eller succéer. Givetvis är det tomt även på redaktionerna – även journalisterna är på sportlov – men gör inte så mycket eftersom ingenting händer.

Tack och lov för Carl Bildt! Visserligen vägrar han föra någon som helst dialog med journalister, men han har åtminstone inte tagit sportlov.

Vad gjorde vi utan honom?


En kommentar till “Syrrans granne Stockholm, del 13: Sportlov”

  1. Alltså jag måste vara helt bakom… eller så har jag varit upptagenmed flytt och inte kollat nyheterna. Vad har Carl Bildt sagt/gjort? Alla tjötar om honom men INGEN SÄGER VAD HAN GJORT/SAGT! Jag blir galen!

Kommentarer inaktiverade.