Pilkastande man i tunnelbanan – allmänheten varnas

DartPolisen går nu ut och varnar allmänheten för en pilkastande man som härjar i Stockholms tunnelbana.

– Vi vill inte oroa någon i onödan, men om du ser ut som en dart-tavla i ansiktet rekommenderar vi dig att bära skyddsglasögon och hålla dig undan från tunnelbanan tills mannen är identifierad och omhändertagen, säger Svante Frisk vid stockholmspolisen.

Jonas Olsson, ordförande för Svenska Dartförbundet, har inte varit möjlig att nå för en kommentar.

En kommentar till “Pilkastande man i tunnelbanan – allmänheten varnas”

  1. HA HA HA!
    Polisen i Älvdalen går ut med en varning att alla som ser ut som en bil i ansiktet bör hålla sig inne, eftersom ett monster går lös och risken att man får några ägg i fejjan är stor. Än större om man äger en bil.

Kommentarer inaktiverade.