Syrrans granne testar: GB Girlie

Generalsekreteraren för Sveriges konsumenter blev upprörd i onödan förra veckan. GB Girlie blir en flopp. Den är nämligen äcklig.

Redan när jag tar förpackningen i min hand får jag en känsla av att något är fel. Det känns som om glassen smält och att lite av den lagt sig i påsens hörn och frusit igen. Så är det nu inte utan det visar sig istället vara överblivet glassmaterial. Hur det har hamnat där har jag ingen aning om.

Redan utseendet gör mig besviken. Den läckra rosa färgen, den perfekta stjärnformen och det som i reklamen ser ut som glitter är i verkligheten en ful och tråkig produkt som ser ut att vara slarvigt tillverkad.

Men sen kommer den verkliga katastrofen: Glassen smakar syntetiskt. Inte gott syntetiskt utan synnerligen äckligt syntetiskt. Jag vet inte hur det här har gått till men den utlovade hallonsmaken lyser helt med sin frånvaro.

Hur har det här gått till egentligen? Har GB varit så upptagen med formen att de helt glömt bort att glass även har en smak och att det trots allt är den som avgör köpet?

Jag fattar inte.


En kommentar till “Syrrans granne testar: GB Girlie”

Kommentarer inaktiverade.