Syrrans granne tipsar: Så kommer du ur måndagskoman

Var det omöjligt att komma ur sängen imorse? Tryckte du på snooze extra många gånger? Kom du försent till jobbet? Hade du svårt att förstå vad dina kollegor pratade om imorse? Kanske har du inte vaknat än.

Problemet kallas måndagskoma och är vanligt bland studenter, singlar och 50-åringar med utflugna barn. (Småbarnsföräldrar lever i konstant koma-tillstånd och är därför diskvalificerade från diskussionen.) Men det finns hjälp. Syrrans granne hjälper dig att bena ut problemet och hitta lösningarna.

Nej alltså, vem fan försöker jag lura egentligen?


En kommentar till “Syrrans granne tipsar: Så kommer du ur måndagskoman”

  1. Du skulle kunna bli riktigt, riktigt rik om du trollade fram en anti-koma-meducin, spciellt för småbarn sföräldrar! Fast det förstås, pengar är inte allt!

Kommentarer inaktiverade.