Coolaste kontorsprylen? Nu kommer rökmaskinen

Espressomaskiner, bollhav och flipperspel – exemplen har varit många genom åren på vad företagen gör för att skilja sig från mängden och attrahera personal. Ingen har dock kommit på tanken att installera en rökmaskin – förrän nu.

Redaktionen för syrrans granne blir första arbetsplatsen i Sverige, ja kanske i hela världen, att installera rökmaskiner i rekreationssyfte.

– Vi ser det som en kul grej. Vi lyssnar ofta på hög musik här på redaktionen och nu vill vi stärka discokänslan, säger redaktionschefen upprymt.

Rökmaskinen, som skall hyras in på prov under ett halvår, kompletteras med en rejäl uppsättning färgade spotlights och eventuellt en spegelboll. Hela arrangemanget skall vara på plats inom en vecka och invigs lagom till semestern.

– Vi tänkte köra lite avslutningsfest här i slutet av nästa vecka. Det passar bra att ta in den nya utrustningen då.

Vad Arbetsmiljöverket kommer att säga om arrangemanget är det ingen som vet i nuläget, men redaktionschefen är inte bekymrad.

– Det kanske blir lite kladdigt av rökvätskan. En del tycker nog att det låter som om vi kommer att sitta och jobba i ett töcken, men det här är Göteborg. Dimman är vi vana vid sen länge. Vi bara tar den med oss inomhus, säger han.

En kommentar till “Coolaste kontorsprylen? Nu kommer rökmaskinen”

Kommentarer inaktiverade.