Tjugo nyanser av brunt

Rost – Snyggt eller fult? Vän eller fiende? Bra eller dåligt?

De flesta är nog inte överförtjusta över tanken på rost, men vad händer om vi tänker bort kopplingen till förstörelse och istället tittar efter hur rost egentligen ser ut?

Syrrans granne gav sig ut med kameran och har nu äran att presentera tjuogen nyanser av härlig göteborgsrost.

Rost - plåtdetaljRost - Detalj på nätstaket

Rost - Detalj på nätstaket
Rost - Brunnslock i närbildRost - Järnrör på staketRostig skruv på lyktstolpeRost - Eldosa utomhusRostRostig skruv vid spårvagnshållplatsRost på hänglåsEtt rostigt rör som lite mystiskt sticker rakt upp ur gräsmattanRostig bromsskivaFläckvis rost på lyktstolpeRost på svart staketRostRostig kättingRostig detalj på grindRostig hatt på grindstolpeRostig staketstolpeRost - Bara fantasin sätter gränsen

Rost på grannens balkong

4 reaktioner till “Tjugo nyanser av brunt”

  1. Nja nägon vacker färg är det då ta mej f_n inte.
    Såg något för en tid sedan om ett övergivet skrotupplag för bilar någonstans i Sverige och USA där bilarna från 50 och 60 talet förenat sig med naturen.Vackert på något konstigt sätt men med samma tragiska bruna färg.Får mig att tänka på 70 tals bilar med kräm bruna inredningar öööööööh vad hemskt. 🙂

Kommentarer inaktiverade.