Apokalypsi

Redaktionen har drabbats av apokalypsi. Idéerna är slut, internet har blivit tråkigt och det är nästan inte outhärdligt att vara på jobbet och leka kontor hela dagarna. Hela skiten håller på att gå åt helvete med andra ord.

Vad som ligger bakom är en gåta. Så sent som förra veckan var hela situationen outhärdlig och det fanns hur mycket som helst att blogga om. (Egentligen fanns det ju ingenting att blogga om då heller, men åtminstone tillräckligt mycket ingenting för att klämma ur sig några inlägg om dagen.) Idag är det som om allting vänt.

Vi gör som vanligt; sticker huvudet i sanden och hoppas att det dyker upp någon tokig idé. Tills det händer står vi här med röven i vädret. Du kan ju roa dig med att kasta tennisbollar på oss eller nåt.

Bara du inte surfar på internet. Där finns ingenting att hämta längre.

En kommentar till “Apokalypsi”

  1. Hjärtat det är bara för att jag inte har hunnit fram med tåget ännu! Är skumpan redo? Ryggkillet?

Kommentarer inaktiverade.