Syrrans granne svarar på läsarnas frågor

Kära läsare! (Nu var vi där igen. Jag är väl inte kär i er heller. Kanske några av er, men säkert inte någon majoritet. Jag vet ju inte ens vilka ni är och hur kan man vara kär då?)

Idag hade jag tänkt att jag skulle svara era, mina läsares frågor. Tyvärr har det inte kommit in några frågor i nuläget och jag vill därför gå ut med en uppmaning till er alla. Ställ frågor!

Ni kan ställa dem i kommentarer, per epost eller i hallen. Det är vilket som. Om ni ställer dem i hallen, se till att det är min hall. Annars blir det svårt för mig att uppfatta dem och då blir det inte mycket till svar.

Apokalypsi

Redaktionen har drabbats av apokalypsi. Idéerna är slut, internet har blivit tråkigt och det är nästan inte outhärdligt att vara på jobbet och leka kontor hela dagarna. Hela skiten håller på att gå åt helvete med andra ord.

Vad som ligger bakom är en gåta. Så sent som förra veckan var hela situationen outhärdlig och det fanns hur mycket som helst att blogga om. (Egentligen fanns det ju ingenting att blogga om då heller, men åtminstone tillräckligt mycket ingenting för att klämma ur sig några inlägg om dagen.) Idag är det som om allting vänt.

Vi gör som vanligt; sticker huvudet i sanden och hoppas att det dyker upp någon tokig idé. Tills det händer står vi här med röven i vädret. Du kan ju roa dig med att kasta tennisbollar på oss eller nåt.

Bara du inte surfar på internet. Där finns ingenting att hämta längre.

Syrrans gggranne

Sony Ericsson K800iTotal idetorka. Så har det varit nu i över en vecka. Nu stannar ju inte resten av världen av för det. Snarare bara maler den på och till slut blir man alldeles omkörd och ifrånsprungen om man inte ser upp. Det måste ju vara varje bloggares värsta mardröm.

Ingenting av vikt har hänt. Eller en sak har ju hänt. Jag tröttnade slutligen på att leva i den gamla världen och bestämde mig för att skaffa lite fler g. Det är bra med många g. Man kan surfa fort, skicka mejjl och ta högupplösta bilder. En del påstår till och med att man kan titta på tv.

Nu ligger den här på ekbordet. Ja, det syns ju tydligt förresten, att det är ek. Såhär i efterhand undrar jag lite om det var så klokt val av bakgrund egentligen. Den är ju ganska skrikig och kontrasten till omgivande vita ytor blir väldigt stor. Jag är nog inte helt nöjd med denna bild. Jag har inte blivit mästerfotograf än. Imorgon…

Nej, men jag skall nog kontakta lite fler nyhetsredaktioner och se om det går att hitta en praktikplats så att jag kan få min journalistexamen. Fler intyg och examensbevis som ingen vill se, det är precis vad jag behöver.

Egentligen behöver jag något att skriva om. Kom hit och ge mig lite intryck nu! Jag är för lat för att gå ut.