Syrrans granne svarar på läsarnas frågor

Kära läsare! (Nu var vi där igen. Jag är väl inte kär i er heller. Kanske några av er, men säkert inte någon majoritet. Jag vet ju inte ens vilka ni är och hur kan man vara kär då?)

Idag hade jag tänkt att jag skulle svara era, mina läsares frågor. Tyvärr har det inte kommit in några frågor i nuläget och jag vill därför gå ut med en uppmaning till er alla. Ställ frågor!

Ni kan ställa dem i kommentarer, per epost eller i hallen. Det är vilket som. Om ni ställer dem i hallen, se till att det är min hall. Annars blir det svårt för mig att uppfatta dem och då blir det inte mycket till svar.

7 reaktioner till “Syrrans granne svarar på läsarnas frågor”

  1. Vad händer om jag trycker på Clear-knappen på min fjärrkontroll till videon?
    Hmmmm, måste testa…

  2. Jag är lite kort på cash, undrar därför om du kunde ge mig dagens rätta Lottorad? Tror att senaste inlämning är 13.00 så det brådskar med svaret. (Helst Lotto 1, där brukar utdelningen vara störst).
    Tack på förhand!

  3. Attans! (Avdelning utdöda svordomar…) Jag hade tänkt spela 5,10,12,20,24,30,32 men ändrade mig efter ditt svar. Nu är du skyldig mig 1.407.716:-. Hur och när tänker du reglera detta? Jag vill helst ha pengarna i små valörer…

Kommentarer inaktiverade.