Mr Cap köper Cap-Ahl Gemini

Bara ett drygt år efter bildandet av klädkonsultjätten Cap-Ahl Gemini blir nu bolaget uppköpt – av Mr Cap. Affären offentliggjordes genom ett nu på morgonen.

– Jag har haft ögonen på bägge bolagen länge nu och efter deras sammanslagning förra året blev det väldigt tydligt att det snart var dags att slå till, säger Mr Cap.

De tre bolagen kommer tillsammans att bilda världens största och förmodligen första bilvårdsklädkonsultjätte. Till skillnad från förra gången är det inte bokstavsbesparingen som är huvudskälet till affären. Istället tänker den nye ägaren utnyttja förvärvet till att försöka etablera en helt ny nisch.

– Konsultkläder var helt rätt då, men nu börjar konkurrenterna komma ikapp och det är dags att ta nästa steg. Konsulter behöver inte bara snygga kläder utan också välvårdade bilar, säger Mr Cap.

Redan till hösten börjar omstöpningen av organisationen. Fram till nyår räknar ägaren till det nya företaget med att hinna öppna 26 kombinerade bil- och klädvårdsanläggningar över hela landet.

Företrädare för Cap-Ahl Gemini har ännu inte varit möjliga att nå för en kommentar.

En kommentar till “Mr Cap köper Cap-Ahl Gemini”

Kommentarer inaktiverade.