Men kan ni sluta åka runt i era bilar hela tiden?

Det här duger inte! Ni måste sluta åka runt i era bilar hela tiden. Just nu är det alldeles för mycket trafik och situationen är helt enkelt ohållbar. Insatsen som behövs från var och en är minimal men det krävs att alla ställer upp och samarbetar, annars händer det inget.

Om alla från och med imorgon tar och ställer in en eller två bilresor i veckan borde problemet vara borta. Tänk gärna efter om det är några fler resor du kan hoppa över för det är inte självklart att alla kan dra ned lika enkelt som du. För en del kommer det att vara väldigt svårt att sluta och vissa kanske till och med kommer att öka sitt bilåkande.

Om vi inte har fått ordning på det här, säg på onsdag i nästa vecka kommer jag att tvingas ta till tvångsåtgärder som till exempel trängselskatter eller svåra smädelser mot de av er som inte ställer upp. I riktigt allvarliga fall kommer jag att överväga att komma förbi och kittla de som inte kan låta bilnycklarna ligga.

Visa nu att ni är vuxna människor och ta lite ansvar allihop, så blir allting mycket trevligare.

5 reaktioner till “Men kan ni sluta åka runt i era bilar hela tiden?”

  1. Ja varför inte.En eller två fridagar i veckan från arbetet låter ju bara bra eftersom kollektivtrafiken inte går genom den djungel jag kör varje dag.Tack för tipset. 🙂

  2. Det är en lysande ide! Jag ska nog cykla till jobbet i morgon!
    Tack grannen!

  3. Härligt, jag tillhör dom som måste öka körandet lite närmsta tiden. Jag plockar lite ur er pott så läget är status quo.

  4. Det är inte OK. Jag skickar över några killar som kittlar dig tills du gör avbön. Hjälper inte det blir det handduksrapp i dursen!

Kommentarer inaktiverade.