Sökes: Uppfinnare

Vi expanderar verksamheten och söker därför en uppfinnare. Din huvudsakliga uppgift blir att uppfinna en maskin eller annan anordning som kan utvinna elenergi eller åtminstone något användbart ur regn och dåligt väder.

Någon lön kan det tyvärr inte bli fråga om. Däremot erbjuder vi del i vinsten – potentialen för exploatering är enorm bara i Göteborg – och hoppas därför hitta en riskvillig entreprenör med hög kompetens och en sprudlande kreativitet.

Frågor besvaras per epost eller i kommentarer. Ansökningar skickas till redaktionens epostadress och kommer att behandlas diskret.

3 reaktioner till “Sökes: Uppfinnare”

  1. Om man tar alla de i översvämningsdrabbade länder som ror runt i små konstiga båtar och låter dem ro i stan så borde deras roenergi kunna översättas till el? Eller är jag en dålig översittare?

Kommentarer inaktiverade.