Finlands motsats funnen

Finlands motsats, Fulland, hittades idag vid middagstid, av ett internationellt forskarlag. Landet ligger mycket långt söderut, nära Antarktis och ser, enligt en av forskarna som syrrans granne talat med, inget vidare ut.

– Det var fanimig den mest anskrämliga bit land jag sett i hela mitt liv, säger han.

Finlands president har avböjt att kommentera händelsen.

3 reaktioner till “Finlands motsats funnen”

 1. AJJA MEN HERREGUD! Hur kul är det att kommentera Fulland? Jag menar vill du berätta att du bor där? Ack.

 2. Jag är mycket upprörd över att mitt fina land nämns i samma artikel som den där banan-republiken ni hittat. Varför skriver ni inte i stället om landet Austral? D.v.s. landet som den kände upptäcksresaren James Kork trodde han kommit till när han namngav Australien.

  Med ovänliga hälsningar,
  M. Hallonen, f.d. förrådspresident

 3. Jag beklagar detta! Vi rapporterar vad som hänt. Att forskarna valt att hitta just Fulland är helt utanför vår kontroll.

  Den dag forskarna hittar andra motsatsländer rapporterar vi givetvis om detta.

  Mvh
  Anders Svensson, chefsgeograf på Syrrans granne international

Kommentarer inaktiverade.