Dagens förkortning: *KPS*

*LOL* har nu fått sin svenska motsvarighet i form av uttrycket *KPS* som helt enkelt är en förkortning för att användaren i andra änden har så roligt att han eller hon helt enkelt kissar på sig av skratt.

Egentligen hade Kastrullis tänkt lansera denna världsnyhet men eftersom hon är alldeles för långsam och dessutom upptagen med att laga mat till undertecknad blir det istället här hos syrrans granne som vi är först med det senaste. Precis som vanligt.

2 reaktioner till “Dagens förkortning: *KPS*”

  1. Brel? Eller nåt? Fan varför är inte jag bjuden?! Här sitter jag med min kycklingfilé och lyssnar på Lionel.

  2. Man får bara komma till Linköping om man lovar att ligga. Nu har Brel och David försvunnit i mitt trapphus – jag anar oråd.

Kommentarer inaktiverade.