Mc Donald’s lanserar bärbar dator

Big Mac Mc Donald’s, kända över hela världen för sina hamburgare, kom under torsdagskvällen med en sensationell nyhet.

Enligt ett pressmeddelande som skickades ut från företagets huvudkontor klockan 21:30 kommer företaget inom kort att börja sälja datorer.

Den första modellen blir en bärbar dator i rött, med företagets logotyp, som kommer att säljas under namnet Mc Book. Datorn är tänkt att finnas ute till försäljning lagom till julhandeln, i början av november. Därefter följer fler produkter under 2008. I början av året lanseras en mp3-spelare, Mc Pod. Senare kommer även mobiltelefonen Mc Phone.

Det slutar dock inte där. Enligt uppgifter syrrans granne tagit del av under kvällen planerar Mc Donald’s även att inom kort börja sälja hushållsmaskiner. En smörgåsgrill med arbetsnamnet Mc A sägs redan finnas som prototyp.

En kommentar till “Mc Donald’s lanserar bärbar dator”

  1. Jag tänker mej en laptop i hamburgarutförande. Översta brödet fälls upp och där har man skärmen. Man kan tänka sig att hela hamburgaren går att bläddra, flera funktioner döljer sig i den hemliga såsen.
    Fan, nu blev jag hungrig!

Kommentarer inaktiverade.