Nutrilettdieten del 3: Chokladspya och pulveröl

Fy fan alltså! Jag klarar inte mer nu! Jag är helt orkeslös och hjärnan har alldeles gått sönder. Dessutom är den bruna sörjan vedervärdig; fullständigt odrickbar. Jag måste nog spy snart!

Det har inte riktigt gått som planerat. Jag har varit tvungen att äta riktig mat flera gånger under dagen, trots det jävla pulvret. Jag förstår inte vem som har hittat på det här; vem som tycker att det här är gott. Kanske samma människor som tycker att aspartam smakar socker.

Nu är det ju lördagkväll så nu vill man ju ha sig en bärs. En Nutrilett Intensive Beer. Men det finns förstås inte. Nej, jag får välja mellan olika godissmaker. I mitt fall mellan en godissmak då eftersom det inte finns några blandade paket. Chokladdryck på lördag kväll liksom. Vad är grejen!

Nej, den här produkten är fel och dum och dålig. Den kan bara inte fungera. Det visste jag väl redan, men att det skulle vara såhär illa hade jag ingen aning om.

Imorgon skall jag renovera badrummet. Då tar vi nya friska tag, med nya påsar. Jag överlever väl till lunch…

Läs fler inlägg i Nutrilett-serien.

7 reaktioner till “Nutrilettdieten del 3: Chokladspya och pulveröl”

 1. Jag gick ner fyra kilo med nutrilett en gång i tiden. Fast jag åt nåt litet till varje mål tror jag… en banan eller så. Jag som hatar mat tyckte det var ganska.. gött kan man ju inte säga. Men skönt att slippa mat.

 2. Själv har jag gett upp hela tanken om att gå ner i vikt, utan satsar istället på att gå upp i vikt. Hittills går det alldeles prima och jag ska visa dig mina bästa tips i helgen!

 3. Inte konstigt att det inte funkar när du inte är motiverad! Men att inte ens klara en dag… hahaha!!
  Det som är så skönt att slippa äta…! (Testa Naturdiets färdigblandade istället, mycket godare!)

 4. Pulverdieter är bara lämpliga under en väldigt kort tid.
  Det brukar gå bättre i längden med kost och motion.
  Lycka till!

 5. Jag kör nutrilett 2 ggr/ år i 2 veckor. Jag blandar ut de med 0,5 dl mer vatten och låter det stå i kylen 1 tim innan det skall ätas då går det lättare. Äter även 1 måltid om dagen med kokta grönsaker samt råa grönsaker och frukt mellan nutrilett måltiderna. På så sätt hinner man inte bli hungrig och man får i sig något mer än bara pulver och jag går ner ca 4 kg på detta sätt. Ett tips till alla er som ska äta en kur!

 6. Ja kör med detta, kört deet förut med. Ta en l exktra vatten , och ställ in flaskor med vatten i kylen och ta vatten från dem o shaka,kallare då blir de bätte, plus att ud inte känner lika mycket smak med mer vatten 🙂 lycka till !

 7. Om du kör med Herbalife så ska du se att du både blir mycket piggare, gladare, friskare och smalare!! Den produkten får dig att må bra. Finns flera exempel på det – de som börjat med Nutrilett och mått dåligt och blivit matta, sen testat Herbalife och då på ett sunt sätt blivit allt det jag beskrev ovan – och folk omkring dem har undrat hur det kommer sig att de ser så friska, energiska och smala ut!!! Hör av dig om du vill testa! 😉

Kommentarer inaktiverade.