Universum lanserar ny idiot

I den ständigt pågående kampen, där mänskligheten försöker framställa mer idiotsäker teknik och Universum ägnar sig åt att konstruera bättre idioter, tog Universum idag ledningen, när en helt ny typ av idiot presenterades på en pressträff.

– Jag har legat efter i några år nu. 2000-talet har hittills dominerats av mänskligheten men nu slår jag tillbaka med full kraft, säger Universum nöjt.

Den nya idioten, som beräknas dyka upp under 2008, kombinerar ett otroligt lågt IQ med fantastiska verbala och motoriska förmågor.

– Egentligen skulle en idiot med såhär lågt IQ varken kunna gå eller prata men jag har hittat ett sätt att lösa problemet, säger Universum.

Vissa bas-sysslor, som att ta på sig brallorna på rätt håll och att äta, finns också med i repertoaren, men när det gäller att utföra andra sysslor kan vi kallt räkna med att det blir fel.

Mänskligheten var dock inte lika nöjd. Från att haft en ledande position under hela 2000-talet stod det nu klart att mänskligheten tappar och blir omsprungen.

– Flera år av teknikutveckling och nå får jag veta att det bara är att slänga alltihop i papperskorgen och börja om. Nej, det känns inte kul, säger mänskligheten.

4 reaktioner till “Universum lanserar ny idiot”

  1. Åååååååååhhhhhhhhhhhh -du är så sinnessjuk så jeg blir helt lycklig!!!!!!!
    😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Kommentarer inaktiverade.