SpongeBob SquarePants saknas – befaras uppäten

Spongebob square

SpongeBob SquarePants, i Sverige även känd som SvampBob Fyrkant, försvann från sitt hem under torsdag eftermiddag. Han skulle gå ut och dricka öl med några vänner, men kom aldrig hem. Under fredagen anmäldes han som saknas.

– Jag blev väldigt orolig när han inte kom hem på kvällen. Han brukar alltid höra av sig om han blir sen, säger hans flickvän, OstKarin Rund, till syrrans granne ikväll.

Enligt uppgifter som polisen i Göteborg tagit del av skall SvampBob Fyrkant ha tillbringat kvällen i Chalmers kårhus tillsammans med sina vänner. Vid 21-tiden på torsdagkvällen skall han dock ha försvunnit. Ingen vet vart han tagit vägen.

– Han verkade ha något på gång med en Svinto-tjej. Vi trodde nog alla att han gått iväg med henne någonstans, säger hans barndomskamrat PappÅke Triangel.

– Det finns uppgifter om att han skall setts på en tallrik i kårhusets restaurang under kvällen. En hypotes vi jobbar efter är att någon fryntlig middagsgäst i fyllan och villan misstagit honom för en maträtt och helt enkelt ätit upp honom, säger Svante Karlsson vid Polisen i Västra Götaland.

Den som har sett SvampBob Fyrkant under kvällen eller som har uppgifter som kan vara av betydelse för utredningen ombedes vända sig till närmsta polismyndighet.

6 reaktioner till “SpongeBob SquarePants saknas – befaras uppäten”

 1. Fredrik,

  … du är ju helt sjuk i hela jävla huvudet!!!!

  (… fast på ett ganska gött sätt…)

 2. ”Carlos Din kommentar väntar på att bli godkänd.
  5 november 2007 – 22:07”

  … Din morsa väntar på att bli godkänd!

 3. Käre Fork. Du suger. Hårt. Ge dig, eller måste jag komma ner och dänga din nya fru? Vad gör hon med dig egentligen? Hon får dig att stänga av mobilen, sluta blogga och glömma bort din Knife. Hon förstår nog inte sitt eget bästa.
  Sorgligt. För henne alltså.

 4. Tjejdäng? Ooooohh! Det ser jag fram emot.

  För övrigt så är det jag som suger. Fast inte så hårt.

 5. Spongebob Squarepants är även ett bra nykterhetstest. Alltså, man frågar den misstänkt påstrukne vad Svampbob Fyrkant heter på engelska. Klarar han/hon att uttala svaret så är han/hon garanterat nykter.

Kommentarer inaktiverade.