Humor

Mvh Personalen

De är överallt. De små lapparna och skyltarna med information: ”Vi tar inte kort”, ”Kvitto krävs vid byte och återköp”, ”Var god tag en nummerlapp för att få hjälp”, och så vidare.

Och sen kommer det på slutet: ”Mvh Personalen”. Vadå Mvh Personalen? Det är väl klart att skyltarna är skrivna av personalen? Är det ett stort problem som existerar numer, att andra än personalen springer runt och sätter upp skyltar i butikerna och i så fall, undertecknar de skyltarna med namn?

Vad fan?

Mvh Redaktionen

3 reaktioner till “Mvh Personalen”

  1. Vi är fler än du som kräver att jag skriver oftare. Själv vet jag inte hur många gånger jag varit på mig själv och andra om det där.

    Tyvärr är vi ena riktiga slackers här på redaktionen och får egentligen ingenting gjort, hur det än tjatas. Vi saknar helt enkelt initiativförmåga

  2. Men gud! I det samhället borde det finnas hur mycket som helst för att trigga upp er initiativförmåga, eller hur? Om NI behöver en kvinna som är i stort sett förbannd på allt inklusiver ER, för er slapphet gentemot oss som behöver dra på munnen ibland, så kan jag nog få igång er . Föt tjata det kan jag.

    MVH JAG

Kommentarer inaktiverade.