Syrrans granne Sovjetunionen, del 2 – fransk toalett

Fransk toalett

Det ni ser på bilden, mina damer och herrar, är ingenting mindre än en fransk toalett. Franska toaletter har vi skrivit om förr.  Men vi kan inte låta bli att göra det en gång till. För det här tycker vi är helt fantastiskt.

Ser ni vad det är på bilden? Det är en toalettstol. En helt vanlig, golvmonterad toalettstol. Som någon byggt in. De har byggt en vägghängd toalett alltså, av en helt vanlig toalettstol.

Vi kan bara inte riktigt fatta det här. Vem orkar bygga in en golvmonterad toalettstol och framför allt: Varför???

Vi är tacksamma för förslag här. Kommentera på bara! Gärna på franska, så vi kan framföra era kommentarer till värdfolket.

4 reaktioner till “Syrrans granne Sovjetunionen, del 2 – fransk toalett”

  1. Je ne fûtouer de la gardie et ill est ça ou passet passe par tout. Vanque vous sons pas de fromage, que ça la bas. Voici et moi, du perres ôut œufs la mireille de La France.

  2. Svar: av samma anledning som att det från början blev så populärt med vägg-hängda toaletter.. RENGÖRING! Om man inte vill bygga bort 2dm av en hel vägg för att gömma vattentanken till spolning, väljer många idag (Sverige) att kakla in HELA vatten-tanken till sin vägg-toalett. Blir samma sak, fast man inte kan ser överdelen som på din bild, för man bygger in allt som syns. Antar dom ville göra den ”gamla vanliga” lite mera hygienisk/lättrengjord och latare. Håller dock med om att det inte ser helt friskt ut! 😉

Kommentarer inaktiverade.