En kommentar till “Fråga till SVT”

  1. Jag skäms över att vara svensk när jag hör vissa människors trångsynta åsikter. Bland annat det här om kompisröstning. Vi röstar ju också på varandra. 😉 Hör bara på Kristian Luuk och alla andra som gnäller över att den nordiska pakten struntade i oss. Vem bryr sig? Man röstar väl på de bästa låtarna och inte på länderna?

    Jag såg en dokumentär på SVT där de gjorde en undersökning och plockade bort östländernas röster från 2007. Det blev ändå samma resultat, så pratet om att öst bara röstar på varandra är skitsnack. Jag blir mörkrädd när jag hör vissa säga att öst inte borde få vara med.

    Vi måste skicka moderna låtar som funkar bättre internationellt, t.ex. BWO, istället för att uppföra oss som dåliga förlorare och bara höja våra egna bidrag till skyarna. 🙂 När det går bra för Sverige är allt frid och fröjd, men när vi inte vinner vill vi inte vara med och skyller på ”fusk och dålig smak”. 😉

    Jag kan tillägga att jag älskar Charlotte och ”Hero” men jag är ingen dålig förlorare.

Kommentarer inaktiverade.