Bortskänkes: Laddare till SonyEricsson-telefoner

Fyra laddare till SonyEricsson-telefoner

Jag tänkte att jag skulle vara smart och sälja mina överblivna laddare på Tradera, men det verkar inte vara någon vidare affärsidé faktiskt.

Vi gör såhär istället:

Du som vill ha en SonyEricsson-laddare anmäler ditt intresse genom en kommentar till detta inlägg. Se till att lämna din epostadress (den publiceras inte) så kontaktar jag dig.

Du betalar 40 kr för frakt och emballage, plus så mycket som du tycker att den är värd. Eller så kan du se det som ett bidrag till bloggen och betala lite extra, som stöd till en stackars utmärglad (nåja) publicist som i allmänhet inte får betalt för sitt arbete (med bloggen alltså.)

3 reaktioner till “Bortskänkes: Laddare till SonyEricsson-telefoner”

  1. Visst är det för dj*vligt att de inte ens kan ha en standard vad gäller laddare inom samma märke? Själv har jag en hel drös med olika laddare till Nokia — både för 220V och 12V — men lik förbaskat var jag tvungen att köpa en ny 12V-are till min senaste, till det facila priset av 149:-.

  2. hej!
    har precis tappat bort min så jag är mycket intresserad om 1 finns kvar!=)
    /linn

Kommentarer inaktiverade.